Joos Mommers scheef op 26 oktober 2015:
Ik onderschrijf de evolutietheorie van Darwin niet meer. Maar dat komt omdat ik een andere ontdekt heb. Eicellen van dieren zijn gelijk aan eicellen van planten. De bacterie komt bij dieren pas kijken op het moment dat er een dier van meercelligheid sprake wordt. Bij planten gaat soortvorming als volgt.
Een eicel wordt bevrucht. Is het zaad van hetzelfde dan wat er in de eicel zit is er sprake van een vruchtbaar exemplaar. Is dat niet het geval een onvruchtbaar exemplaar. Door elektrische, koude, warmte of chemische overprikkeling, kan in de eicel een kopieerslag gemaakt worden. Ook kunnen er chromosomen vernietigd worden, aan elkaar komen te zitten,
gedeeltelijk vernietigd etc. Doch door de kopiëerslag komt wel aan de ene kant het te zitten als aan de andere kant. En dan hebben we een vruchtbaar exemplaar. Ditzelfde blijkt bij dieren te gebeuren. Doordat ook bewezen is dat in ieder eicel een orgaantje zit dat door een overprikkeling zijn waarden verliest en daarna weer instelt, is het bewezen dat iedere soort op deze manier begint en er dus alleen maar soortvorming kan komen van het een op het andere moment. Dus wat wetenschappers al hebben uitgevoerd met planten kan dus ook met dieren.
Nu alleen nog denken dat wij niet de eerst intelligentie zijn in het heelal en alles ligt dus open.
Ik ben dan ook een volslagen agnost.
Ik ben dit gaan bestuderen een vijtigtal jaren geleden n.a.v. het volgende.
Overprikkeling door frequentie waarbij longitudinale golfbewegingen ontstaan.
Planten die op deze manier zijn ontstaan. O.A. de Huispruim, de Vlasakkerdistel plus nog 150 andere soorten.
De voortplanting van een gepensoort.
En tenslotte de vondst drie zoogdieren van wie bekend was dat ze van ieder chromosoom er vier hadden, behalve de geslachtchromosomen.Ook de overkomsten en verschillen van de watervlo en de grotere kreeften wijzen hierop. Evenals de geslachtschromosomen van de mierenegel en bij olifanten de aanwezigheid van 5 keer het gen wat bij de mens bekend is als het 53ste gen op ons P-chromosoom wijst hierop.
Reactie:
Beste Joos,
Eicellen van dieren zijn niet gelijk aan eicellen van planten. Het verschil is onder een eenvoudige lichtmicroscoop al te zien en is basiskennis van de moderne biologie. Ook de rest van wat u schrijft is strijdig met basiskennis moderne biologie, of voor mij geheel onduidelijk ("Overprikkeling door frequentie waarbij longitudinale golfbewegingen ontstaan."?). Het "P-chromosoom" waar u het over hebt, bestaat niet (of bedoelt u de p-regio van chromosomen?). Het lijkt me verstandig dat u eerst een modern biologieboek gaat lezen alvorens te beweren dat Darwins evolutietheorie onhoudbaar is geworden. Wat dit met atheïsme te maken heeft, ontgaat mij eveneens.
Met vriendelijke groet,
Bart Klink